Головна  Громадська рада при ДПА у Полтавській області як інструмент громадянського суспільства
14:52
Громадська рада при ДПА у Полтавській області як інструмент громадянського суспільства
Ось уже більше 5 років в ефір Полтавської обласної державної телерадіокомпанії „Лтава” виходить програма „Голос громади”. Її учасники – представники інститутів громадянського суспільства майже годину мають змогу розповідати про проблеми та наболілі питання, які хвилюють громадськість Полтавщини. Cпектр порушених питань не обмежується якимись рамками – адже сам формат телепередачі передбачає можливість віртуального діалогу між представниками громади та владою. Цього разу гостем студії був голова Громадської ради при Державній податковій адміністрації у Полтавській області, ректор університету економіки та торгівлі Олексій Нестуля. У ході прямого ефіру він розповів про діяльність основного дорадчого органу при обласній податковій, окреслив завдання, які перед ним стоять та можливості впливати на зміни в податковому законодавстві.
Олексій Нестуля докладно розповів про останнє засідання Громадської ради при ДПА у Полтавській області, на якому розглядалося питання проблематики підприємницької діяльності. Зокрема, він наголосив, що саме зібрання було відкритим і прозорим, адже у ньому окрім членів Громадської ради взяли участь і підприємці, освітяни та журналісти, що свідчить про прагнення податкової служби шукати компроміси та спільні шляхи розв’язання проблем підприємництва.
Усі пропозиції, які пролунали на засіданні будуть опрацьовані та передані до ДПС України для подальшого врахування у ході внесення змін до Податкового кодексу України.
Наостанок голова Громадської ради пообіцяв, що і надалі буде сприяти всебічному розгляду існуючих у податковій сфері проблем. А самі засідання дорадчого органу стануть виїзними, щоб мати змогу почути не лише платників податків обласного центру, а й регіонів. Про результати роботи Громадської ради громадськість Полтавщини зможе довідатися із засобів масової інформації, і , зокрема, через програму „Голос громади”.
Категорія: Державна податкова адміністрація | Переглядів: 614 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]